UncategorizedVictòria de Ricard Pérez a la Cursa de Muntanya de Rubí

Diumenge passat dia 6 de maig, l’atleta Ricard Pérez de la Unió Ciclista Sant Cugat va ser el primer en creuar la línia d’arribada de la 18a edició de la Cursa de Muntanya de Rubí, cursa la qual va tenir el seu inici al davant del poliesportiu de la Llana de Rubí. En Ricard, va acabar la prova amb un temps de 47’25”, superant en 2’28” el seu propi registre de l’any anterior malgrat les complicades condicions meteorològiques en les que es va desenvolupar la cursa des d’un inici. Pel que fa a la categoria femenina, Carme Ballesteros del CIESC Domingo Catalan, va guanyar la prova aturant el crono en 1h02’49”.

Els altres atletes del club, en Juancho Pieras, en Xavi Fustagueras i en Marc Llovera, van acabar 10è, 23è i 39è de la general amb un temps de 52’59”, 56’00” i 57’59”, respectivament.

La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Rubí (CER), amb una longitud d’11,5 km de camins forestals i corriols de muntanya amb 300m de desnivell positiu, va comptar amb més de 300 atletes inscrits de tot tipus de categories.

Enhorabona als nostres campions i participants!