20 de maig de 2022

2ª edició de la Cursa Solidària contra el Càncer a Sant Cugat

Benvolguts/es,

L’AECC de Sant Cugat del Vallès està organitzant la 2ª edició de la Cursa Solidària contra el Càncer, a Sant Cugat del Vallès, “Metres de Vida”. L’AECC Catalunya Contra el Càncer i l’empresa de Sant Cugat del Vallès, Teampartners, S.L., conscients de la importància de fomentar els hàbits saludables i esportius, han sumat forces per aquest projecte solidari a la nostra ciutat.

Mitjançant la mobilització social, cerquen la implicació per a recaptar els recursos econòmics, que permetin sumar i ajudar a guanyar la batalla al Càncer, una malaltia que poc o molt ens afecta a tots. Per aquest motiu, apropen aquesta causa a la ciutadania, fent-la visible a tothom, de manera participativa, amb l’activitat física com a teràpia i de clara manifestació social.

Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper dia 15 de juny al capvespre (20.15h Infantil i 20.45h resta de categories) i pretén ser una festa on tothom estigui convidat a participar, en tres recorreguts possibles (1Km, 3,5Km o 7Km), pels barris de Coll Favà i  de Sant Francesc. Un cop finalitzades les curses, hi haurà una botifarrada i música, entre altres activitats i sorpreses inesperades.

T’animem a participar i aportat el seu granet de sorra en aquest esdeveniment altruista tant important!!

Si es vol col·laborar com a voluntari/a, cal omplir aquest formulari.

Si es vol participar a l’esdeveniment de la cursa corrent o caminant, també podeu col·laborar sumant Metres de Vida, amb aquesta inscripció.