15 d'agost de 2022

Ciclisme femení: arriba a Sant Cugat la segona edició de la reVolta

El passat 11 de maig es va presentar a Sant Cugat del Vallès la segona edició de la reVolta, en un acte en el qual van participar l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla; el regidor d’Esports de la ciutat, Francesc Carol; el president de la Volta Ciclista a Catalunya —organitzadora de la cursa—, Rubèn Peris; la ciclista de l’equip Massi Tactic Patri Ortega; el tinent d’alcaldia d’Economia de l’Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler, i el nostre president, l’Oriol Cusó, entre d’altres.

La cursa, de 97,1 km, es durà a terme el 30 de maig amb sortida i arribada a l’avinguda Pla del Vinyet. Més de 100 ciclistes professionals d’equips femenins de l’UCI estatals i estrangers s’hauran d’enfrontar a un circuit molt dur i trencacames que les portarà, entre altres indrets dels voltants de Sant Cugat, a l’Alt de la Creu de l’Aragall, port de primera categoria de 6,7 km, un desnivell mitjà del 6,2% i un tram que arriba fins al 13%.

Altimetria de la reVolta 2021 (Imatge: Volta Ciclista a Catalunya).

Veure el recorregut

Des de la Unió Ciclista Sant Cugat participem de forma activa en l’organització de l’esdeveniment, que, creiem, serà bo per la ciutat i, especialment, per la difusió de l’esport femení a Catalunya. Estem molt orgullosos de formar part d’aquesta cursa. No te la perdis!

Presentació de la reVolta 2021. D’esquerra a dreta, Francesc Carol, Rubèn Peris, Pere Soler, Mireia Ingla, Patri Ortega i Oriol Cusó (Imatge: Volta Ciclista a Catalunya).