20 de maig de 2022

Fisioteràpia

A la Unió Ciclista Sant Cugat hem arribat a un acord amb Fisiocos, un centre de salut, fisioteràpia, osteopatia, rehabilitació, entrenament i teràpies de salut de Sant Cugat. Els tractaments, que habitualment tenen un cost de 30 o 35 euros, segons el tipus i la seva duració, tenen un preu especial pels socis de la Unió de 20 euros.
Des del centre ens recorden que la fisioteràpia té innombrables aplicacions a l’àmbit esportiu. És útil especialment en la prevenció i el tractament de lesions, en l’ajuda a l’esportista per augmentar-ne el rendiment reduint els efectes negatius de la pràctica de l’esport. Entre altres, és molt útil en el tractament de sobrecàrregues musculars, articulacions o ossos, millora del rendiment esportiu, estabilització de desequilibris produïts. En cas de lesions que obliguin a intervenció quirúrgica, preparació preoperatòria o recuperació postoperatòria per a la millor, més ràpida i eficaç rehabilitació per a la pràctica de l’esport, a més de per a la vida quotidiana.
La fisioteràpia esportiva recorre a una sèrie de tècniques fisioterapèutiques específiques per a l’esport o tècniques habituals adaptades. També és usual combinar-ho amb altres especialitats per aconseguir una major efectivitat (osteopatia, podologia, nutrició …).
Per sol·licitar visita contactar amb Ferran Montserrat via WhatsApp al 686 97 44 68
Cal informar que som soci@s de l’UCSC i presentar el carnet virtual (*).

Fisiocos
On: Girona, 13-15, (08172), Sant Cugat del Vallès
Quan: De dilluns a divendres, de 8:00 a 21:00 hores

*Si no saps o no recordes com obtenir el teu carnet de soci, t’ho expliquem a continuació.

El meu carnet UCSC
La versió digital del carnet de soci@ el tenim tots a través de l’app Playoff, des d’on el podem visualitzar a més de poder revisar i modificar les nostres dades personals.
Consultar qualsevol comunicat del club o veure amb detall tots els nostres rebuts, així com estar al dia de les activitats i esdeveniments programats, són altres funcions i utilitats de les quals podem gaudir.

Com instal•lar Playoff?

1. Descarrega l’aplicació al teu mòbil Android o iPhone
2. Cerca el nostre club i selecciona’l
3. Introdueix el teu DNI i la teva data de naixement
4. Entra a Playoff i segueix les instruccions per a configurar el teu perfil.
5. Ja està!

Salut i pedals!