20 de maig de 2022

 Pedalada de Bicicleta Tot Terreny i Travessa de Running de Festa Major 

El proper diumenge 30 de juny hi haurà la Pedalada de Bicicleta Tot Terreny i Travessa de Running de Festa Major que organitza l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) amb la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat.

Enguany s’arriba a la 22a edició de la Pedalada i a la 9a de la Travessa de Running. Ambdues modalitats passen per itineraris de la Serra de Collserola.

Tots aquells que hi participin podran escollir entre dos itineraris, un de llarg de 23,03 Km i un de curt de 7,1 km que podran fer amb la modalitat de Bicicleta Tot Terreny o bé corrent (Trail Running).

Ambdós sortiran des del Parc de la Pollancreda i s’endinsaran per camins i senders de la Serra de Collserola.

A les 9:00h es donarà el tret de sortida de l’itinerari llarg i a les 9:30h el del curt.

A l’acabar la “cursa” no competitiva, l’organització obsequiarà a tots els participants amb una samarreta de cotó, de màniga curta  com a record commemoratiu d’aquest esdeveniment esportiu. A més podran gaudir d’un àpat de pa amb tomàquet i embotit i beguda.

Abans d’acabar, entre tots els participants es farà l’habitual sorteig dels obsequis que ens donen cada any els nostres col·laboradors.

Recordeu que si no heu formalitzat la inscripció abans del dia de la prova, també us podeu inscriure a la sortida de la Pedalada i Travessa a partir de les 7:30 h, sempre que no s’hagin esgotat les 200 places de participació entre els dos recorreguts.

Preus de les inscripcions (amb assegurança d’accidents):
– Menors de 6 anys: 2 €
– De 6 a 14 anys: 4 €
– Més grans de 14 anys: 12 €
– Amb llicència federativa: 10 €

Full d’inscripció 

Informació itinerari llarg Informació itinerari curt